Skärgården på tu man hand

Släpp vardagens krav och koppla av tillsammans under en romantisk weekend i vacker skärgårdsmiljö. Det är enkelt att ta skärgårdsbåten ut till någon av Stockholms pittoreska skärgårdsöar där ni njuter av skärgårdens lugn, mysiga promenader och god mat och dryck.

Skärgården är perfekt för en mysig helg tillsammans med någon du tycker om. Här ger vi tips på 3 riktigt bra smultronställen i Stockholms skärgård för en härlig weekend på tu man hand.

Waxholms Hotell

Detta är ett mysigt och romantiskt hotell som ligger vid vattnet med en underbar utsikt över Vaxholmsfjärden. På Waxholms Hotell njuter ni av riktigt god mat, vackra miljöer och lugna promenader genom Vaxholms idylliska omgivningar.

Sandhamns Seglarhotell

Hitta lugnet längst ut i Stockholms skärgård på Sandhamns Seglarhotell. Här kan ni koppla av i spa-avdelningen, ta en drink i hotellets pianobar och äta en riktigt god 3-rättersmiddag. Seglarhotellet är ett fyrstjärnigt boende och rummen håller mycket hög standard.

Djurönäset

Djurönäset ligger på Djurö längst ut på Värmdö, och är omgiven av vacker skärgårdsmiljö. Som gäst på Djurönäset får du tillgång till ett fantastiskt bastulandskap, en varm utomhuskälla och en inomhuspool med levande ljus och lugn musik. På kvällen tar ni en drink i baren och avnjuter sedan av en god trerättersmiddag med utsikt över skärgårdslandskapet.